IT Technical Consultancy Traineeship – Nederlands

IT Technical Consultancy Traineeship: Three trainees huddled together behind their laptops

——– In Nederland & België ———

Ontdek en word onderdeel van verschillende klantorganisaties die hun eigen zakelijke IT-uitdagingen inbrengen op het ServiceNow-platform tijdens ons 2-jarig IT Technical Consultancy Traineeship. Vervul verschillende rollen in de IT-technologiewereld om te ontdekken wat je leuk vindt en wat het beste past bij je ambities en vaardigheden.

Tegenwoordig is elk bedrijf afhankelijk van technologie. Ongeacht welk product of welke dienst het levert. Daarom investeren bedrijven voortdurend in digitale transformatie. Maar velen slagen er niet in om de echte voordelen te bereiken. Leer hoe je deze bedrijven kunt helpen meer waarde te halen uit hun (digitale) transformatie op het ServiceNow-platform door. We zien dat steeds meer multinationals verouderde technologie en digitale werkplektools vervangen door ServiceNow omdat het het nieuwste en het beste is. De belangrijkste reden waarom wij een pure-play ServiceNow implementatiepartner zijn.

 

Wat ga je doen?

Je hebt de keuze uit twee IT Technical Consultancy Traineeship programma’s:

 

Consultancy Programma

Elke 1e dag van de maand, vanaf 1 september 2022

Tijdens ons IT Technish Consultancy Programma maak je deel uit van een van onze bestaande customer delivery teams. Samen met het team lever je technische IT-oplossingen voor verschillende klanten (zoals Heineken, ASML en IKEA) om hun werk soepel te laten verlopen. Je geeft workshops, analyseert as-is business situaties, definieert en configureert oplossingen en levert demo’s.

Na twee jaar heb je een kijkje in de keuken gehad bij een aantal organisaties en heb je verschillende IT Tech Consultant rollen vervuld zoals Technical Consultant, Tester, Trainer, Project Manager en Architect. Je sluit dit programma af met een opdracht gebaseerd op jouw sterktes en interesses, zoals het coachen van nieuwe trainees, het definiëren van best practices of het geven van interne trainingen.

Dit traineeship geeft je carrière een kick-start en helpt je om een succesvolle (Lead) Technical Consultant of een Solution Architect te worden in de wereld van ServiceNow en daarbuiten.

 

Klantgericht programma*

Start 1 september 2022 (volgende groep start in 2023)

Tijdens ons 2-jarig IT Technical Consultancy Klantgericht Programma vorm je een team met gelijkgestemde, gedreven en technologie-georiënteerde trainees die allemaal op 1 september starten. Samen verken je en kom je terecht bij twee verschillende klantorganisaties variërend in grootte, cultuur en industrie. Elk van deze bedrijven heeft zijn eigen unieke uitdagingen op het vlak van IT-technologie. Op deze manier leer je hoe organisaties werken en kijk je of dat bij jou past. Na dit traineeship weet je beter hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen als (Lead) Technical Consultant of Solution Architect op basis van je nieuw opgedane ervaringen en kennis.

Na twee jaar heb je gezien hoe organisaties zoals Heineken, Philips, ASML en Aegon, werken en heb je verschillende IT Tech consultancy rollen vervuld. Dit zal je helpen om je carrière pad beter te bepalen en waar je naar toe wilt groeien. Aan het einde van dit programma ben je vrij om te beslissen of je wilt werken voor een van de klanten waarvoor je hebt gewerkt of bij ons wilt blijven!

*Deze is alleen beschikbaar in Nederland.

 

Wij vragen

Je staat te popelen om verschillende oplossingen te onderzoeken om de beste strategische technische aanpak te definiëren. Je hebt een grote affiniteit met het definiëren en configureren van IT-oplossingen. Want het succes van elk bedrijf dat met ServiceNow werkt, hangt hier sterk van af.

De mensen binnen onze organisatie hebben verschillende achtergronden, maar de meesten hebben een masterdiploma in Bedrijfskunde, Informatica of Informatietechnologie. Dit traineeship beperkt zich echter niet alleen tot deze studies. Voor ons is je mindset belangrijker dan je achtergrond. Om een paar aanwijzingen te geven in wie we zoeken:

 • Een bachelor- of masterdiploma in Bedrijfskunde/ Informatica/ Informatietechnologie/ International Business en IT
 • Affiniteit met de technische bedrijfsstrategie achter IT
 • Je spreekt Engels en Nederlands op een professioneel niveau
 • <1 jaar werkervaring
 • Je wilt leren, leren en nog eens leren!
 • Je houdt van een zekere mate van druk omdat dat het beste in je naar boven brengt, en je blijft kalm, wat er ook gebeurt
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en komt in een mum van tijd tot de kern van een technische uitdaging omdat je altijd begint met het WAAROM
 • Mensen hebben vertrouwen in wat je te zeggen hebt, en je bent duidelijk in wat ze van jou en de technische oplossing die je kunt bieden, kunnen verwachten
 • Je houdt ervan om te reizen naar andere plaatsen (binnen en buiten Nederland en België)

 

Wat wij je bieden

In dit traineeship bepaal je voor een groot deel je eigen loopbaan en word je daarin begeleid door je eigen counselor. Mensen binnen onze organisatie groeien in veel verschillende richtingen door zoals Client Account Lead, Team Manager, Project Manager, Lead/Expert Consultant, Solution/Platform Architect, Developer of Director.

Misschien weet je al waar je naartoe wilt groeien. Het ervaren van verschillende technische consultancy IT-rollen in verschillende projecten helpt je daarbij in het valideren en selecteren van één of meerdere rollen waarin je een expert wilt worden.

 • Ontdek de wereld van IT Tech consultancy
 • Start direct met een goed salaris
 • 25 vakantiedagen (voor een fulltime contract)
 • Laptop
 • NS Business Card
 • Mogelijkheid om voor ons of een van onze grote klanten te werken na afronding van het programma
 • Flexibiliteit in waar je werkt (thuis, kantoor of klantlocatie)
 • Persoonlijke ontwikkeling via je eigen counselor
 • Uitgebreide training aangeboden via onze 4Academy
 • Leuke, informele en interculturele werkplek met >30 nationaliteiten
 • Werk bij een innovatieve en snelgroeiende scale-up
 • Internationaal opererend bedrijf met 7 kantoren over de hele wereld

 

Onze cultuur

Je traineeship bij Plat4mation staat in het teken van werken vanuit je persoonlijke drive om het verschil te willen maken, in combinatie met lol hebben. We zetten namelijk altijd dat stapje extra om datgene te leveren wat we hebben beloofd. Plezier hebben is iets wat ons verbindt en het beste uit ons naar boven haalt. Daarom worden er jaarlijks verschillende Fun4U-activiteiten georganiseerd, zoals een hackathon, kantoormassages, borrels en inspirerende lunchsessies (check onze Instagram!).

Jouw ontwikkeling staat bij ons op nummer één. Dus je krijgt de ruimte om te groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities essentieel zijn voor het succes van ons bedrijf. Blijven leren vinden wij dan ook belangrijk. Zo word je niet alleen gecoacht in het uitvoeren van je werk, maar ook in het verkennen en ontwikkelen van je interpersoonlijke vaardigheden.

 

Over Plat4mation

Wij zijn een ServiceNow-partner pur sang. Wij zorgen ervoor dat mensen in een flow kunnen werken, waardoor ze productiever zijn en meer werkgeluk ervaren. Die flow bereiken we door oplossingen te implementeren die geweldige gebruikerservaringen bieden én ervoor zorgen dat werk probleemloos binnen en buiten de organisatie flowt. Onze oplossingen zijn bovendien toekomstbestendig doordat onze klanten continu hun prestaties kunnen meten en verbeteren.

Naast onze ServiceNow-implementatieservices en Managed Services denken we ook op strategisch niveau met onze klanten mee om het maximale uit ServiceNow te halen. Onze prijswinnende ServiceNow App Development Services zorgen ervoor dat we iedere bedrijfsbehoefte kunnen omzetten in een krachtige, digitale bedrijfsapplicatie.

 

Geïnteresseerd?

Denk je dat een van de IT Technical Consultancy Traineeship programma’s jou op het lijf geschreven is en ben je enthousiast? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar careers@plat4mation.com (NL) of careers.be@plat4mation.com (BE) of solliciteer direct door het invullen van onderstaand formulier. Binnen 5 dagen krijg je een reactie!

Filter:
go to top