Flow24

IT Business Consultancy Traineeship – Nederlands

IT Business Consultancy Traineeship: Three trainees in discussion with flat screen TVs in background

——– Alleen in Nederland ———

Maak kennis met verschillende klantorganisaties die hun eigen zakelijke IT-uitdagingen inbrengen op het ServiceNow-platform tijdens ons 2-jarig IT Business Consultancy traineeship. Vervul verschillende rollen in de business IT-consultancy wereld om te ontdekken wat je leuk vindt en wat het beste past bij je ambities en vaardigheden.

Tegenwoordig is elk bedrijf afhankelijk van technologie. Ongeacht welk product of welke dienst het levert. Daarom investeren bedrijven voortdurend in digitale transformatie. Maar velen slagen er niet in om de echte voordelen te bereiken. Leer hoe je deze bedrijven kunt helpen meer waarde te halen uit hun (digitale) transformatie op het ServiceNow-platform. We zien dat steeds meer multinationals verouderde technologie en digitale werkplektools vervangen door ServiceNow omdat het het nieuwste en het beste is. De belangrijkste reden waarom wij een pure-play ServiceNow implementatiepartner zijn.

 

Wat ga je doen?

Je kunt kiezen uit twee Business IT Traineeship programma’s:

 

Consultancy Programma

Elke 1e dag van de maand, vanaf 1 september 2022

In het Consultancy Programma maak je deel uit van een van onze bestaande customer delivery teams. Samen met het team lever je IT-oplossingen voor verschillende klanten (zoals ASML en ASICS). Je geeft workshops, analyseert as-is business situaties, definieert en ontwikkelt oplossingen en traint eindgebruikers van klanten.

Na twee jaar heb je een kijkje in de keuken gehad bij een flink aantal organisaties en verschillende IT-rollen vervuld zoals Consultant, Tester, Trainer, Project Manager en Architect. Je sluit dit programma af met een opdracht gebaseerd op jouw sterktes en interesses, zoals presales, het coachen van nieuwe trainees, het managen van een klein project of het geven van interne trainingen.

Dit traineeship geeft je IT-carrière een vliegende start en helpt je om een succesvolle IT Project Manager, Team Leader, Consultant of Success Advisor te worden in de wereld van ServiceNow en daarbuiten.

 

Klantgericht Programma

Start 1 september 2022 (volgende groep start in 2023)

In het Klantegerichte Programma vorm je een team met gelijkgestemde, gedreven trainees die 2x in het jaar tegelijk starten. Samen verken je en kom je terecht bij 2 verschillende klantorganisaties variërend in grootte, cultuur en industrie. Elk van hen met hun eigen unieke IT tech uitdagingen. Zo leer je hoe organisaties werken en zie je of IT Business Consultancy iets voor jou is. Na dit traineeship weet je beter hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen op basis van je nieuw opgedane ervaringen en kennis.

Na twee jaar heb je gezien hoe organisaties zoals Heineken, Philips, ASML en Aegon werken en heb je verschillende business IT-rollen vervuld, zoals Consultant, Tester, Trainer, Project Manager en Architect. Je hebt ervaring opgedaan met verschillende afdelingen van de klant, zoals IT, Operations, HR, Facilities of Finance. Dit zal je helpen om je carrière pad beter te bepalen en waar je naar toe wilt groeien. Aan het einde van dit programma ben je vrij om te beslissen of je bij een van de klanten waar je hebt gewerkt wilt gaan werken of bij ons wilt blijven!

 

Wij vragen

Voor ons is je mentaliteit belangrijker dan je achtergrond. Onze mensen hebben dan ook sterk uiteenlopende achtergronden. Maar, vaak hebben ze wel naast hun studie nevenactiviteiten gedaan zoals een internationale stage of het voorzitten van studentenverenigingen. De meesten bezitten een masterdiploma in Bedrijfskunde, Informatica of Informatietechnologie. Wij beperken dit traineeship echter niet tot deze studies alleen!

Daarom volgen hieronder een paar aanwijzingen die je helpen om te bepalen of je binnen ons traineeship past:

 • Een bachelor- of masterdiploma in Bedrijfskunde/ Management- en Organisatiewetenschappen / Informatica / Informatietechnologie / International Business en IT
 • Je spreekt Engels en Nederlands op een professioneel niveau
 • Je hebt <1 jaar werkervaring
 • Je wilt leren, leren en nog eens leren!
 • Je houdt van een zekere mate van druk omdat dat het beste in je naar boven brengt en je blijft kalm, wat er ook gebeurt
 • Je maakt makkelijk contact met mensen en dringt in een oogwenk door tot de kern van een zakelijk probleem of proces omdat je altijd begint met het WAAROM
 • Mensen hebben vertrouwen in wat je te zeggen hebt, en je bent recht door zee in wat ze van jou kunnen verwachten en de technische oplossing die je kunt bieden
 • Je reist graag naar andere plekken (binnen en buiten Nederland)

 

Wat wij je bieden

In dit traineeship bepaal je voor een groot deel je eigen loopbaan en word je daarin begeleid door je eigen counselor. Mensen binnen onze organisatie groeien in veel verschillende richtingen, zoals Client Account Lead, Team Manager, Project Manager, Lead/Expert Consultant, Solution/Platform Architect, Developer of Director. Misschien weet je al waar je naartoe wilt groeien. Het ervaren van verschillende business IT-rollen in verschillende projecten helpt je daarbij in het valideren en selecteren van één of meerdere rollen waarin je een expert wilt worden.

 • Ontdek de wereld van Business IT
 • Start direct met een goed salaris
 • 25 vakantiedagen (voor een fulltime contract)
 • Laptop
 • NS Business Card
 • Mogelijkheid om voor ons of een van onze grote klanten te werken na afronding van het programma
 • Flexibiliteit in waar je werkt (thuis, kantoor of klantlocatie)
 • Persoonlijke ontwikkeling via je eigen counselor
 • Uitgebreide training aangeboden via onze 4Academy
 • Leuke, informele en interculturele werkplek met >30 nationaliteiten
 • Werk bij een innovatieve en snelgroeiende scaleup
 • Internationaal opererend bedrijf met 7 kantoren over de hele wereld

 

Onze cultuur

Je traineeship bij Plat4mation staat in het teken van werken vanuit je persoonlijke drive om het verschil te willen maken, in combinatie met lol hebben. We zetten namelijk altijd dat stapje extra om datgene te leveren wat we hebben beloofd. Plezier hebben is iets wat ons verbindt en het beste uit ons naar boven haalt. Daarom worden er jaarlijks verschillende Fun4U-activiteiten georganiseerd, zoals een hackathon, kantoormassages, borrels en inspirerende lunchsessies (check onze Instagram!).

Jouw ontwikkeling staat bij ons op nummer één. Dus je krijgt de ruimte om te groeien. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw persoonlijke ontwikkeling en ambities essentieel zijn voor het succes van ons bedrijf. Blijven leren vinden wij dan ook belangrijk. Zo word je niet alleen gecoacht in het uitvoeren van je werk, maar ook in het verkennen en ontwikkelen van je interpersoonlijke vaardigheden.

 

Over Plat4mation

Wij zijn een ServiceNow-partner pur sang. Wij zorgen ervoor dat mensen in een flow kunnen werken, waardoor ze productiever zijn en meer werkgeluk ervaren. Die flow bereiken we door oplossingen te implementeren die geweldige gebruikerservaringen bieden én ervoor zorgen dat werk probleemloos binnen en buiten de organisatie flowt. Onze oplossingen zijn bovendien toekomstbestendig doordat onze klanten continu hun prestaties kunnen meten en verbeteren.

Naast onze ServiceNow-implementatieservices en Managed Services denken we ook op strategisch niveau met onze klanten mee om het maximale uit ServiceNow te halen. Onze prijswinnende ServiceNow App Development Services zorgen ervoor dat we iedere bedrijfsbehoefte kunnen omzetten in een krachtige, digitale bedrijfsapplicatie.

 

Geïnteresseerd?

Denk je dat een van de programma’s in dit Business Consultancy IT Traineeship jou op het lijf geschreven is en ben je enthousiast? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar careers@plat4mation.com of solliciteer direct door het invullen van onderstaand formulier. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie!

Filter:
go to top